ORGANIZACIJA

[organizacija][bsummary]

MLADA

[mlada][grids]

MLADOŽENJA

[mladoženja][bleft]

DEKORACIJE

[dekoracije][twocolumns]

7 savjeta za neobičnu mladu


Ukoliko pratite facebook objave i pregledate slike vjenčanica, velika je vjerovatnoća da ćete nailaziti samo na balske haljine. Želite li nešto više na dan vjenčanja? Za vas smo osmislili 7 načina kako da se izdvojite iz mase i unaprijedite svoj svadbeni izgled. Pa počnimo...


1. Patike i vjenčanica


Ponesite "nešto plavo" na vjenčanje i izaberite da to budu patike. Bilo da ih pokažete ili ih ipak odlučite nositi ispod haljine zagarantovan vam je moderan, ležeran izgled, ali i udobnost tokom čitavog dana i noći.

PHOTO BY KAREN ALLEN PHOTOGRAPHY

2. Neuobičajeno "nešto preko"


Sa formalnom balskom haljinom možete kombinovati ležeran komad odjeće koji će vam pokriti ramena. Ne morate kupovati ništa novo, jednostavno odaberite nešto iz ormara kao npr. maramu ili pončo koje već imate.

PHOTO BY CHOWEN PHOTOGRAPHY

3. Upadljivi detalji


Vaša haljina je sama po sebi prelijepa, ali upadljivi detalji u vidu nakita ili cvijetnog vijenca mogu zaista podići cjelokupan izgled na viši nivo. 



4. Vjenčanica u boji


Ako bijela vjenčanica nikada nije bila vaša želja, nemojte da se osjećate obaveznom da je nosite samo zato što je dan vjenčanja. Vjenčanica u boji može izgledati podjednako elegantno, a u njoj ćete se osjećati jedinstveno i zadovoljno.

PHOTO BY JAIME DAVIS PHOTO

5. Vjenčanica od koljena


Vjenčanica do koljena ili sredine lista ima volumen balske haljine, ali i lakoću kraćeg stila. Ako obučete ovakvu haljinu nećete morati da brinete da ćete gaziti rubove, a nerijetko se desi da to i drugi učine. Više na linku Vjenčanice do koljena: inspirativni vintidž stil.

PHOTO BY CATHERINE RHODES PHOTOGRAPHY

5. Usne u jarkoj boji 


Dok je ostatak vašeg izgleda klasično svadbeni, možete se poigari bojama i ruževima te odabrati jarko rozu ili smjelo crvenu boju koja će biti kontrast bijeloj haljini.

PHOTO BY GIDEON PHOTOGRAPHY

7. Crno bijeli detalji 


Akcenat na crnim detaljima daće vašem svadbenom izgledu dozu sofisticiranosti. Bilo da su to štikle ili pojas, ne isključujte crnu boju samo zato što ste mlada.

PHOTO BY JANA WILLIAMS PHOTOGRAPHY

Нема коментара: