ORGANIZACIJA

[organizacija][bsummary]

MLADA

[mlada][grids]

MLADOŽENJA

[mladoženja][bleft]

DEKORACIJE

[dekoracije][twocolumns]

Mladoženjin izgled upotpunjen detaljima


Ako odijelo čini čovjeka, onda su posebni dodaci ti koji čine mladoženju. 

Kravate i mašne


Svilena, satenska ili od vune. Kratka, uska ili široka. Kojem god izgledu mladoženja da teži, od crnog formalnog odijela do gradskog opuštenog stila, kravata, odnosno leptir mašna je ta koja treba da odgovara i da ga upotpuni. Birajte ih jednobojne, sa šaljivim printom ili tematske.




2. Dugmad za manžetne


Neki modni detalji daju lični pečat cjelokupnom izgledu. Jedan od najboljih primjera su dugmad za manžetne jer omogućuju dozu sofisticiranosti svakome ko ih nosi. Postoji veliki izbor oblika i veličina, ali prije nego što se odlučite odavezno razmislite o ostaloj garderobi koju ćete obući, tačnije o boji i materijalu šnale na kaišu, te o satu ili nakitu ukoliko ga imate.




3. Džepne maramice


Pored kravate, najbolji način da se u mladoženih izgled doda malo boje jeste upotreba džepnih maramica. Bilo da izaberete svijetlu, tamnu ili šarenu, postoji samo jedno pravilo koje trebate ispoštovati, a to je da je stručno smotate.




4. Cipele za mladoženju


Postoji nekoliko osnovnih pravila pri odabiru cipela za vjenčanje. Ukoliko se odlučite za crno odijelo, obavezno birajte crne elegante cipele. One bi bile najbolje riješenje i uz sivo odijelo. Ako ste ipak odabrali plavo izbor se proširuje na smeđe, bordo ili tamnije nijanse obuće. Ono što je najbitnije je naravno udobrost.  Osnovni savjet stručnjaka i dizajnera je da cipele budu što uze, ali da vas ne sputavaju. Izbjegavajte pertle ukoliko je to moguće, ali ako se ipak odlučite za njih neka budu što tanje i u boji cipela. Ukoliko vaš i stajlig vaše mlade nije toliko formalan, nego je opušten i moderan, uz odijelo možete nositi i starke.




Detalji, detalji, detalji


Ono što će upotpuniti vaš izgled mladoženje su svakako detalji. Kožni kaiš, zanimljivi tregeri, moderne kravate; birajte jedan ili ih izaberete sve.




PHOTO BY www.theknot.com

Нема коментара: