ORGANIZACIJA

[organizacija][bsummary]

MLADA

[mlada][grids]

MLADOŽENJA

[mladoženja][bleft]

DEKORACIJE

[dekoracije][twocolumns]

Kićenje, ukrašavanje svadbenih auta


ukrasi za kicenje auta za vjencanje


Odabir dekoracije za svadbene automobile je važna stavka u pripremi vjenčanja. Čak i ako ukrašavanje mladenačkog auta prepustite stručnjacima, ovaj segment posla možete sami lako i brzo obaviti. Dekorativni materijal kupite u specijalizovanim radnjama, gdje je ponuda velika, a cijene pristupačne.

Za izradu ukrasa za svadbena auta trebaće vam:

  • mašne na potez (ili obične trake, koje koriste cvjećari)
  • čvršća dekorativna mreža
  • makaze

Mašne na potez za kićenje svadbenih auta


Ukoliko želite diskretniju dekoraciju, same mašne na potez će vam biti dovoljene. Iako je, kako sama riječ kaže, mašna spremna u jednom potezu, ipak ih nemojte praviti na licu mjesta tj. kada gosti već dođu. Sav posao obavite ranije kako se ne bi desile nepredviđene situacije i kašnjenja.


ukrasi za kicenje auta za vjencanje

ukrasi za kicenje auta za vjencanje


Dekorativna mreža za kićenje svadenih auta


Pri kupovini dekorativne mreže obavezno se posavjetujte sa prodavačem. Birajte one koje su napravljene od čvršćeg materijala kako se ne bi pokvarile za vrijeme vožnje. 
Sijecite je u obliku pravougaonika, a zatim po sredini zavežite mašnu ili obučnu traku koju koriste cvjećari. Ukoliko želite masivnije ukrase mrežu sijecite na veće pravougaonike, a zatim sva četiri ugla povucite prema sredini i zavežite. Gotovi ukrasi bi trebali izgledati otprilike ovako...


ukrasi za kicenje auta za vjencanje

ukrasi za kicenje auta za vjencanje

Нема коментара: