ORGANIZACIJA

[organizacija][bsummary]

MLADA

[mlada][grids]

MLADOŽENJA

[mladoženja][bleft]

DEKORACIJE

[dekoracije][twocolumns]

Šta obući na svadbu: Ideje za jesenje vjenčanje


Kada se pripremate za odlazak na vjenčanje i razmišljate o onome što ćete odijenuti, prvo na šta treba da obratite pažnju su vrijeme i mjesto održavanja same ceremonije. Iako postoje neka opšta pravila kao što su: ne nositi bijelu boju, ne nositi odjeću koja previše otkriva, ne doći u životinjskom ili sličnim dezenima, i dalje može biti veoma teško odlučiti se za pravu kombinaciju. Ono što posebno utiče na vaš odabir je svakako godišnje doba. Zato će ovaj članak imati za cilj da vam olakša odluku o tome šta obući za jesensko vjenčanje, kao i da vas inpiriše pri odabiru savršene kombinacije. 

Obzirom na nepredvidljivo vrijeme ono što je najbitnije da zapamtite pri odabiru jesenskog autfita jeste da se obučete slojevito. Boje za koje ćete se odlučiti obično trebaju da budu u prigušenim, tamnijim nijansama, dok ćete svijetlije i žarke nijanse unijeti odabirom nakita, ruža za usne ili nekog manjeg odjevnog predmeta. Izaberite haljinu, suknju ili elegantne pantalone koje ćete moći nositi sa ili bez visokih potpetica obzirom da je vrijeme varljivo, a vi ćete neko vrijeme ipak provesti na otvorenom prostoru.

Ukoliko ste mlađa osoba, odabirnom nekonvencionalnih štikli ili torbica učinićete kombinaciju zabavnom i prikladom vašim godinama, dok starije dame ipak treba da se drže elegantnog i primjerenog stila. 

Kako bismo vas inspirisali pri odabiru i dali vam ideju, predlažemo vam da u nastavku pogledate zanimljive i moderne kombinacije kako za mlađe tako i za dame u zrelijim godinama.






























Нема коментара: