ORGANIZACIJA

[organizacija][bsummary]

MLADA

[mlada][grids]

MLADOŽENJA

[mladoženja][bleft]

DEKORACIJE

[dekoracije][twocolumns]

Svjetlucave i sjajne: Ideje za vjenčanje sa šljokicama


Kako bi vaše vjenčanje imalo onu posebnu iskru i sjaj, pomislili smo da bi vam dobro došlo nekoliko svjetlucavih ideja za jedinstven i nezaboravan dan. Pritom ne mislimo na "barbi ekstravagancu", nego na sofisticiran način na koji ćete dodati malo djevojačkog glamura koji će cjelokupnu svadbenu atmosferu učiniti još svečanijom.


Najbolji način kako da to postignete je naravno pomoću šljokica. U ovom slučaju odlučili smo se za modernu kombinaciju ženstveno zlatne i nježno roze boje koju možete primijeniti već na pozivnicama. Na taj način nagovijestićete gostima kakva ih proslava očekuje.


Dalje je sve u detaljima. Od ukrasa na vrhu torte, do planera na stolovima, ima toliko mijesta na kojima možete primijeniti ovakav način ukrašavanja. 


Naravno ne zaboravite dekoraciju stolova i sale, te sitne detalje kao što je nakit za mladu, štikle, toribica ili bidermajer. Samo od afiniteta mladenaca zavisi u kojoj će mjeri šljokice biti zastupljene na njihovom vjenčanju.


Prethodne fotografije takođe mogu poslužiti kao dokaz svakom sumnjičavom mladoženji da vjenčanje u šljokicama može biti elegantno i sofisticirano, a pritom i dovoljno ozbiljno za jednog muškarca.

Нема коментара: